Varför bara en galaklänning per kväll när man kan ha två?

Varför bara en galaklänning per kväll när man kan ha två?

Igår morse kom Annika och hälsade på mig på kontoret. Annika är stylist och vi träffades första gången för typ 10 år sedan när jag jobbade med PR för ett smyckesmärke som hette Gold Digger och hon jobbade på tidningen SOLO. Hon har dykt upp lite tidigare på bloggen (bland annat här) och nu råkar det vara så att hon ska styla mig till Stora Influencerpriset på fredag!

Lagom till morgonkaffet gled Annika och hennes trogne vän rullväskan in på InoS HQ och så började Annika dra fram den ena fantastiska godbiten efter den andra ur väskan. Dukade fram smycken på bordet och skor med jäääättehöga klackar. Och jag strippade glatt ner till underkläderna och provade loss. Det här med att strutta runt i underkläderna i jobbsammanhang verkar ha blivit en ovana (ja, det var andra gången stackars praktikant-Mimmi fick se mig halvnaken, mikket seriös chef).

Caroline Svedboms smycken alltså, MJUM. Ska ärligt säga att jag tyckt de ser lite trista ut på bild men var SÅ fina live.

Lyckades nog slarva bort ca tre örhängespluppar på kuppen med, varsågod Annika!

Mimmis dator gör mig glad.

Vimplarna i vårt mötesrum gör mig också glad. Och där borta i hörnet hänger klänningarna jag ska ha på galan på fredag. Yup, här kör vi klädbyte sirru! Har man chansen att inte bara få bära EN gräddbakelse på en kväll utan TVÅ, då tar man den. Sådana är reglerna.

Och så ska jag ha örhängen från Emma Israelsson som ligger häri. Så himla hemlig jag är.

Men okej, jag dör så fin den här är. Jag kommer vara så fin. Sorry not sorry för självkärlek och hybris.

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför