Mer bostadssnack…

Mer bostadssnack…

Pippifåglarna vill inte äta maten vi har lagt ut till dem i vårt fina, fina fågelbord. Bortskämda små flygfän.

Fick ett till erbjudande om lägenhet nu på morgonen, en etta i Midsommarkransen. Är det ett bra område? Ni people från huvudstaden som har lite koll?

Tjejen som söker en inneboende vid universitetet ringde precis. Helgo tjej verkligen, men frågan är om jag vill vara inneboende? Isåfall är hon ju den perfekta personen att vara det hos! Jag börjar dock äntligen verkligen trivas med att bo själv. Göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill det. Ingen att ta hänsyn till, ordna städschema med etc..

The drama continues…

Nu ska jag och mamsen ut på prommis, laters!

6 svar

  1. Midsommarkransen är ett bra område, rätt nära city också. Om jag inte missminner mig så är det ganska populärt område. Rätt mysigt (har varit där ett fåtal gånger). En vän till en bekant till mig bor där och även en kursare och jag har hört bara bra om området.

  2. Maja > Så bra! 🙂 Jag hörde att det var lite ”flum” som bodde där, typ musiker, konstnärer.. likey! 😉

    Emma > Nä, inte jag heller! 🙂

    Linda > Nja.. blev bättre när jag vilade, men sen gick jag på stan och nu är den paj igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!