Mer salsa till folket! (eller “De Röda Skornas premiärkväll”)

Mer salsa till folket! (eller “De Röda Skornas premiärkväll”)

Igår kväll fick mina nya skor sin premiärtur på dansgolvet. Jag, Moppet och Penny tog en sväng ned på Rådhuset för att äta lite middag, ta några glas vin och snacka gojja. Det hela började väldigt lugnt och städat, inte så mycket folk, utan mest gemytlig mysstämning. Men som det brukar bli när spriten reas ut för halva priset, så ökade ljudnivån eftersom och vid 22 så var det fullt party på gång. Och innan jag hann säga Ragnar så stod jag på scenen och dansade salsa med min granne så det stod härliga till. Salsa och bugg om vartannat till svetten rann och folk bokstavligt talat hade vänt stolarna mot oss för att kunna titta på föreställningen. OJ så kul jag hade!! Mer dans till folket! Och skorna fick sig en redig omgång. Mina fötter med för den delen. Kanske hade varit bättre för mina stackars fossingar med en lugnare premiär. Men inte för mig! Endorfinerna salsar fortfarande!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OOTD: London calling

Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference   Så här såg jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!