Midsommar i Bollnäs: Del 2 – En alldeles ljuvlig midsommarafton.

Midsommar i Bollnäs: Del 2 – En alldeles ljuvlig midsommarafton.

Det känns på ett sätt som att det gått en evighet sedan min alldeles ljuvliga midsommarafton, men å andra sidan har jag knappt kommit över ruset. Det var liksom så perfekt. Så där perfekt traditionellt och glatt och helt utan fästingar och med alldeles för många myggbett. Och med sill och nubbe och sång och dans runt midsommarstång. Och grillat och hambo och otroligt ambitiösa midsommarkransar. Och tyskarna tyckte att det var som taget ur IKEA-reklamen medan jag mest tänkte på idyll och Pripps blå.

Ni fick ju se härom dagen hur det såg ut kvällen innan. Nu kommer några bilder från min alldeles tokfina midsommarafton.

Midsommar 2013

Morgonen inleddes men brakfrukost på uteplatsen med färsk frukt, rostat bröd och croissanter. Och bacon och ägg och omelett. Typ allt gott man kunde tänka sig.

Midsommar 2013

Sedan skulle det bindas kransar. Jag hade fått för mig att jag var på sånt. Jag vet på riktigt inte var jag fått det ifrån. Det är inte sant. Men jag matchade min klänning!

IMG_2415

Fokusnivån var hög hos Fredrik och Anna.

Midsommar 2013

Johan höll nog på med sin krans längst av alla. Att se en man lägga så mycket energi på en blomkrans var fascinerande. Men så blev den fin också!

Midsommar 2013

Jesper och Sara var kärast och sötast som vanligt.

Sara

Sara är ju lite av en expert på det här med kransbindande. Kolla liksom? Det bor en florist i den här damen.

Midsommar 2013

Jag hade ingen pojke att pussas med, så jag pussades med Tindra istället.

Midsommar 2013

Enzo ville också vara med. Det ville han typ jämt när det skulle poseras på bild. Jag kallade honom till slut ”the photo bomber”.

Midsommar 2013

Judith var rackarns stilig i sin krans. För en förstagångsbindare får man väl säga att det gick helt okej, eller vad säger ni?

Midsommar 2013

Hela gänget samlat vid ministången. Visst ser vi ruskigt peppiga ut? Det var vi också. För sedan bar det av till hembygdsgården för dans runt en större midsommarstång. Men det fastnade inte riktigt på bild.

Midsommar 2013

Efter dansandet åkte vi upp på berget och tittade på den alldeles jättefina utsikten över Bollnäs.

Midsommar 2013

Johan tror jag försökte flytta på stugan. Eller så försökte han se cool ut. Det hela är lite oklart.

Midsommar 2013

Alex och Judith var fina.

Midsommar 2013

Och vinden tyckte om att leka med min klänning så att jag flashade underredet för, bokstavligt talat, hela Bollnäs.

Midsommar 2013

Och sedan åkte vi hem och åt gott och sjöng och skrattade lite till. Och det var den fina midsommarkvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt

30 dagar till val(vinst)!

Igår samlades glada centerpartister på Bruksgodset i Banafjäl för att peppa igång inför valspurten. Det är ju val den 11 september och nu börjar det

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

Vinter 2.0

Hej helgen! Jag sitter på tåget till Stockholm där jag ska hänga ett gäng dagar och jobba, spa:a och prata på en konferens. Solen skiner

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!