Foto: Elin Graf

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är så talande, så huvudet på spiken! Ett högre pris signalerar direkt ett högre värde, en högre kvalitet och att personen bakom vet vad hen håller på med.

I veckans avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” pratar jag och Alex om prissättning och att ta betalt. Hur ska man tänka? Var börjar man och vad säger priserna om en?

I podden pratar vi också om uttrycket ”det är inte min apa”, ett uttryck som kommer från Claudia Galli Concha och som jag hörde när hon var med i Josefin och Vanjas podd. SÅ bra avsnitt, spana in det här om du inte hört det innan!

Psst! Du har väl inte missat att vi har en Facebookgrupp för er som lyssnar på podden? Kom in och diskutera avsnittet i gruppen! 

Du hittar alla avsnitt av ”Vad fan håller jag på med här?!” här!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt