When you pay, you pay attention

Foto: Elin Graf

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är så talande, så huvudet på spiken! Ett högre pris signalerar direkt ett högre värde, en högre kvalitet och att personen bakom vet vad hen håller på med.

I veckans avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” pratar jag och Alex om prissättning och att ta betalt. Hur ska man tänka? Var börjar man och vad säger priserna om en?

I podden pratar vi också om uttrycket ”det är inte min apa”, ett uttryck som kommer från Claudia Galli Concha och som jag hörde när hon var med i Josefin och Vanjas podd. SÅ bra avsnitt, spana in det här om du inte hört det innan!

Psst! Du har väl inte missat att vi har en Facebookgrupp för er som lyssnar på podden? Kom in och diskutera avsnittet i gruppen! 

Du hittar alla avsnitt av ”Vad fan håller jag på med här?!” här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest