Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg på nätet över bajsbrädan men fint och intakt. Och pyttelitet! Fatta att jag kommer vara i stort sett självförsörjande på ägg snart? Beroende på hur de värper över vintern så klart.

Stor dag!

Och så det här:

Jag blev helt tårögd av den här videon. ÄNTLIGEN kan man andas ut (eller ja, kanske inte helt med tanke på mängden executive orders Trump kommer pumpa ut de närmaste månaderna).

Trumps skräckvälde är över och vi har den första kvinnan som vice president i USA.

Så stor dag.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp