Mina fina sockiplast.

Mina fina sockiplast.

Jag har köpt sockiplast. Att dansa i alltså. *tihi*

Idag på jazzdansen hade vi en annan ledare som i vanliga fall har balett och jazz-fortsättningskurs. Det märktes. Damn, bruden var grym! Och Linda hade liite problem att hänga med i svängarna. Jag har kordination och taktkänsla, men jag har minne som en guldfisk och är smidig som ett kylskåp vilket försvårade kombinationerna något. Men det var verkligen asroligt och en riktig utmaning! Grym ledare var hon!

Matthildur stod för dagens skrattsalva. Hon hade varit ledare på ett konfirmationsläger i helgen som gått, och suckade när hon sa att det var ett heltidsjobb att jaga runt kåta konfirmander mitt i natten. Kåta konfirmander. Två ord som inte riktigt går ihop. Jag skrattade så jag besparade mig åtminstone 20 situps.

4 svar

 1. Klart man dansar i sockiplast… men ta en bild på dem vetja när du dansar i dem och skicka in till mig, så får du ett medlemskap i sockiplastklubben…

  Det kan du ju inte klara dig utan… eller? 😉

  Trevlig blogg! Kör hårt!

  //Thomas

 2. Hejsan!

  Du verkar glad för dina sockiplast. Tycker att du just därför skall ta en bild på dem när de är i dansform och skicka till min hemsida om sockiplast. Där får de den hederbetygelse som de så väl behöver. 😉

  //Thomas

 3. Ehm… varför hör inte kåt och konfirmand ihop då? Det vr typ det endaa vi tänkte på på vårat konfaläger….. det hände en hel del shit som prällen aldrig fick veta =P haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Urban Decay Naked

Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in

120. Den otypiska influencern med Sara Bäckmo

Odlingsdrottningen Sara Bäckmo var sist med i podden 2016, innan böckerna, innan sommarpratet, innan TV-serien och innan hennes business boomade! Det här avsnittet av We

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)