Mitzis träff med stor elak bil

Mitzis träff med stor elak bil

Vad som skulle bli en lugn och skön hemmakväll fick en otäck vändning när C kom inspringande efter att ha varit och köpt mat och ylar ”Mitzi har blivit påkörd!!”. Men hjärtat i halsgropen försöker jag få tag på en helt vettskrämd katt som haltandes ränner in under soffan och gömmer sig och alldeles tilltuffsad och med klotstora ögon ligger och jämrar sig. Jag lyckades efter mycket om och men få ut henne och känna på henne. Det gick bra fram tills att jag klämde på hennes ben då hon ylade till och inte alls ville vara med längre utan försökte lunka iväg men vänsterbenet hängde inte alls med. Så jag ringde direkt Blå Stjärnan men de hade ingen jour i Borås så det bar av till Göteborg i en väldig fart. Jag var helt livrädd, tårarna rann och jag var helt säker på att vi skulle vara tvungna att avliva henne. Väl framme på djursjukhuset så fick hon smärtstillande, röntgades och fick lugnande dropp som gjorde henne totalt neddrogad och lealös. Mitzi är vanligtvis en väldigt respektingivande kisse, inte liten och hjälplös för fem öre, men när hon låg där på britsen med kanyl i tassen och andades tugnt så såg hon rätt så ynklig ut.

Veterinären fastställde att hon fått en fraktur på bäckenet, men inget livshotande och ingen operation skulle krävas, alla inre organ var intakta och vi kunde dra en lättnads suck. Men så kom räkningen. Aj ont överallt gjorde det hos matte då. Korkad som jag är så har jag aldrig skaffat något försäkring på henne så detta jour-kalaset kommer kosta ungefär en 5-6000. Det var den gucciväskan det. Bajbaj. Men kisse mår bra och ska få komma hem imorrn. Det är det viktigaste.

Idag var det jag som tecknade försäkring på lillkissen. Mitzi har fortfarande karens men så snart den är över så blir det försäkringstecknande där med. Thank you Agria. Självklart så smet idioten som körde på henne, så där får jag inga pengar. Sånt gör mig så fruktansvärt förbannad! Hon har ju halsband av en anledning! Om inte C hade kommit hem precis då så hade vi ju bara trott att hon skulle vara ute över natten som hon ofta är! Tur i oturen antar jag.

Nu ska jag försöka cheer up och piffa till mig för ikväll ska jag och C ut och äta middag på Oliven, ska bli mysigt. Jag kan verkligen behöva lite pampering.

Måste bara lägga in en bild på sötekissen med…
mitzi.jpg

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jonna & Johan

Hela huset fullt med vänner

Förra helgen hade jag hela huset i Kvaved fullt med vänner. Det var första gången som jag bjöd in vänner till kvällskalas sedan jag flyttade

90. Att våga göra folk förbannade med Alejandra Cerda

Med sin tydliga nisch och sin engagerade målgrupp är Alejandra Cerda är ett perfekt exempel på en micro-influencer. Hon är inte rädd för att stå för sina åsikter och driver sina kanaler under namnet Jandi heart eco och skriver främst om hållbarhet och …

VLOG: Faux new year

Om man vill slippa pressen av nyår, samt få ihop ett gäng som ska åt olika håll på nyårsafton, då kan man helt enkelt fira

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!