Färdigskivad leverpastej måste vara den bästa gastronomiska uppfinningen sedan onsalakorven. *djupt filosoferande om smörgåspålägg*

6 svar

  1. MONIKA:
    Men det fiiiinns ju redan! Salt sådan iaf.. eller var du sarkastisk där? *hmm*

    HEDGEHOG:
    Jag meeed! Även fast jag åt det imorse.. 😉 Jag tror man går igenom leverpastejfaser. Jag är definitivt inne i en sådan nu!

  2. Hahaha, det har du fan helt rätt i! Tänkte bara på färsk, och var för en gångs skull inte det minsta sarkastisk. My bad baby!

    Hur som helst är leverpastej och gurka – oavsett sort – ett ruskigt bra samarbete. 🙂 Huuungrig… *blir påmind om att lunchen snart börjar, genom ett knorr i magen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,