Morr, spott och en massa fräääs

Morr, spott och en massa fräääs

Åååhhh!! Jag blir så jävla trööött när andra tror sig veta bättre hur JAG ska rehabilitera mig från MIN sjukdom och MIN sjukskrivning! Nu snackar vi inte nån läkare eller god vän eller någon som ens VET hur jag har haft det utan någon som bara antagit att han/hon vet bättre om hur JAG mår. *morr, spott och frääääs*

Så nu måste jag skaffa ett sjukintyg för att jag ska få dela upp de 25% jag ska jobba som läkaren sa redan från början att jag fick bestämma själv. *ännu mer spott och fräs* Och läkaren kommer jag inte få tag på idag så då måste jag ändå dit nästa vecka. *fräs, fräs, fräääs*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg