Nu är det verkligen slut. Helt slut. Efter fem månader av back and forth har allt skit till slut trasat sönder för mycket och det går inte att laga. Jag älskar honom, kommer alltid att älska honom. Det finns ingen som han. Jag hoppades och trodde verkligen att det skulle vara vi resten av livet. Bebisar, radhus och Goffe-bil modell större.

Drömmen gick i kras.

Jag måste gå vidare.

Nästa hållplats; Stockholm.

10 svar

 1. Nej usch vad tråkigt! Låter så hemskt när du skriver så där.. man ville ju tro att ni skulle hitta tillbaka till varann. Sköt om dig och lycka till med ditt ”nya” liv! =) kram!

 2. Tråkigt när det blir så, man klarar inte av hur mycket slitandes och trasandes. Revan blir för stor att laga till slut.

  Hoppas det blev ett bra avslut mellan er så ni båda kan gå vidare.

 3. Ida > Jo, det ville jag med tro. Framtiden kanske kastar mig en skruvboll till, vem vet.. Tack och kram!

  Maria > Ja, ett avslut var nog vad jag behövde. Ett avstamp på en ny väg.

  Maria R > Jag pratade med honom igår och fick klart för mig att vi är över..

  Linda > Precis… Jag tror faktiskt att det blev det. Han är fortfarande besviken, men vi kan båda ta till oss att den tid vi hade tillsammans var något väldigt speciellt.

 4. Tack gumman.. jag försöker se det så, att jag inte velat vara utan erfarenheterna som min tid med C har gett mig. Men shit va jobbigt det är att inse att det är slut för alltid nu. Kram.

 5. jag tror verkligen att du gör rätt som flyttar, det borde bli lättare att gå vidare då även om det självklart inte kommer att vara lätt hela tiden. välkommen till sthlm. kram

 6. Hej Linda. Det verkar som att vi båda har kommit till vägskäl i livet just nu. Så du ska flytta till Stockholm alltså? Har du fått tag på en lägenhet? /Kramar från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en

Hur går det med odlingen i år egentligen?

Det har hänt en del sedan jag gjorde min första odlingssäsong här i huset 2020. På vissa områden i alla fall. Trädgården har blivit större,

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran