Musikhjälpen går in på upploppet – så kan du vara med!

Musikhjalpen

Årets upplaga av Musikhjälpen har varit min favorit hittills, med fantastiska insamlingsinitiativ, underbar musik och en awesome trio i programledare. I år går insamlingen till kampen för att stoppa spridningen av hiv.

Kodjo, Linnea och Petter ska totalt spendera 144 timmar inlåsta i en glasbur direkt från Stora torget (numera Kärlekens Torg, dubbat av Kodjo) i Uppsala, och nu går kalaset in på sin sista helg!

Vill du vara med? Här listar jag tre sätt du kan hjälpa till på!

1. Donera pengar till en digital insamlingsbössa – Du kan ge från 25 kronor och uppåt. Själv har jag donerat 100 kronor till Linda Hallbergs initiativ Beautybössan.

2. Buda på någon av Musikhjälpens auktioner – Min vän Adam auktionerar ut en heldag på sin bondgård där du obegränsat får klappa, gosa med och flaskmata nyfödda lamm under en dag i april. Just nu ligger auktionen på närmare 1300 kronor – ett kap!

3. Önska en låt – När du önskar en låt som du vill ska spelas på Musikhjälpen donerar du också pengar. En låt för livet!

Här hittar du hela listan på hur du kan hjälpa till och här kan du se Musikhjälpen live dygnet runt!

Nu hjälps vi åt!

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på ”Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke: