Musikhjälpen går in på upploppet – så kan du vara med!

Musikhjälpen går in på upploppet – så kan du vara med!

Musikhjalpen

Årets upplaga av Musikhjälpen har varit min favorit hittills, med fantastiska insamlingsinitiativ, underbar musik och en awesome trio i programledare. I år går insamlingen till kampen för att stoppa spridningen av hiv.

Kodjo, Linnea och Petter ska totalt spendera 144 timmar inlåsta i en glasbur direkt från Stora torget (numera Kärlekens Torg, dubbat av Kodjo) i Uppsala, och nu går kalaset in på sin sista helg!

Vill du vara med? Här listar jag tre sätt du kan hjälpa till på!

1. Donera pengar till en digital insamlingsbössa – Du kan ge från 25 kronor och uppåt. Själv har jag donerat 100 kronor till Linda Hallbergs initiativ Beautybössan.

2. Buda på någon av Musikhjälpens auktioner – Min vän Adam auktionerar ut en heldag på sin bondgård där du obegränsat får klappa, gosa med och flaskmata nyfödda lamm under en dag i april. Just nu ligger auktionen på närmare 1300 kronor – ett kap!

3. Önska en låt – När du önskar en låt som du vill ska spelas på Musikhjälpen donerar du också pengar. En låt för livet!

Här hittar du hela listan på hur du kan hjälpa till och här kan du se Musikhjälpen live dygnet runt!

Nu hjälps vi åt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ärteråsens fäbodar

Minns du att jag för någon vecka sedan berättade om när jag i juni var till Dalarna på fotoworkshop med Rania? Nu tänkte jag visa

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt

62. Evelina Forsell

Evelina Forsell gick stylistlinjen på gymnasiet. När det under tredje året var dags att göra ett projektarbete valde många av Evelinas klasskompisar att skapa ett portfolio, som de skulle kunna använda för att visa upp sin kreativa ådra för potentiella…

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala