Det blev ingen schlager. Missade jag något? Den enda jag var sugen på att se var nog Patrik Isaksson. Lena Ph driver mig vid det här laget till vansinne. Snälla säg att följetongen om mikrofonstativet har kommit till sitt slut, det var bara pinsamt. Vem är producent för spektaklet egentligen?

Min allra första potatisgratäng (C brukar stå för den) blev hellyckad! Till den blev det pepparbiff, grönpepparsås och körsbärstomater. Och så ett underbart glas Lindeman Merlot. Yum. Sedan blev det ”Red Eye” som var en stor besvikelse. Rachel McAdams är ju bara underbar, men Wes Craven är tyvärr Wes Craven, en man som borde hålla sig till sin genre, halvkass skräckis, och inte försöka sig på kvalitetsthriller. Så skrattretande förutsägbart.

Både jag och C har ätit godis så det sprutar ur öronen och ändå är skålen fortfarande halvfull. Blir perfans till Oscarsgalan imorgon natt.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

Födelsedagsvlog: You are amazing!

Välkommen att fira med födelsedag med mig! Den mest brutala massage jag någonsin varit med om! Lunch & bitemoji Hänger hos frisören Middag med familjen