Min helg i bilder

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer *trumvirvel*: Min helg i bilder (och lite text)!

13 november, 2021

Det har varit soligt och frostigt och fint hela helgen och det kanske är därför jag är mycket lättare i sinnet nu? Jag har mått mycket bättre de senaste dagarna och då undrar jag liksom om det bara var PMS eller mörket eller vad som hände?

Jobbar hela tiden på att acceptera att jag KÄNNER så mycket och att det får vara så. Funderar dock massor på om jag behöver dela med mig av dessa känslor hela tiden. Jag vill ju det men samtidigt känns det lite tjatigt och gnälligt? Nåja.

13 november, 2021

I lördags åkte jag in till stan för att hänga med mamma och Anna och Vilmer ett tag. Vi åt mat på en Kina-restaurang som heter Restaurang Kina, ingen plats för missförstånd där inte. Klassisk buffé och friterad banan med glass till efterrätt. Mums.

IMG_7675

Vilmer är ett halvår nu och börjar liksom verkligen bli en liten person med en personlighet. Just nu tycker han fingrar är extremt spännande och vill smaka på allt. Inklusive min näsa.

13 november, 2021

Alltså hur söt får man bli?!

13 november, 2021

Att se min lillasyster som mamma är fortfarande helt surrealistiskt. Så coolt att hon byggt en människa liksom.

13 november, 2021

Okej, nog existentialism. Eller?

För sen hamnade jag nämligen på Intersport och gick därifrån med ett par brand spanking new längdskidor! Det var ”längdhelg” i butiken så hela nedervåningen var full med folk och representanter från olika märken och en vallningexpert och hej och hå.

Jag hamnade med en kille från Madshus (eller Madhouse som jag kallar dem) så ett par sådana skidor blev det för mig. Jättesnabba! Minns inte ens vad de hette men jag fick teststå på dem och så fixade han bindningar och så köpte jag stavar som kostat 2000 men var på halva priset och de var tydligen sååå mycket bättre än de som kostade 699 fast jag egentligen inte kände nån skillnad.

Men jaja, skitsnabb kommer jag bli. Ska bara kirra pjäxor med.

13 november, 2021

Stan var klar och kall och jag älskar att glida omkring på stan en lördag utan en enda tid att passa!

13 november, 2021

Och så åkte jag en sväng till Rusta och köpte en ren och en snögubbe som ska hänga på min veranda. Orimligt pepp för detta!

13 november, 2021

Och när jag kom hem blev det spakväll för alla mina blommor. Dusch och ansning och allmän kärlek.

13 november, 2021

Kvällen avslutades på Disney Groupwatch med brorsan och Marvels senaste; ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”. Riktigt bra!

Ska se den en gång till men tror den kan vara en av mina nya favoriter! Captain Marvel och Black Panther är fortfarande i topp. Och Infinity War så klart.

211114

Och så blev det söndag och jag ville elda! Så jag ringde mamma och brorsan och så kom de och vi åkte på utflykt till det där vindskyddet jag visade för nån vecka sen om du minns?

211114

Jag hade med mig mitt nyinförskaffade tändstål och lyckade faktiskt få fjutt med det! Men det brann sådär, jag skyller på veden. Så vi eldade mest tidningspapper.

211114

Solen låg på andra sidan älven och även om det är väldigt fint så var det ganska kallt.

211114

Den här bilden togs precis innan Leia var en riktigt olydig jycke och drog iväg och vägrade lyssna på tilltal. Resten av utflykten satt hon fast i koppel.

211114

Hej från mig och lillebror! Vi hade bullat upp med en massa fika men efter en bulle och lite kaffe höll vi på frysa bort så bestämde oss för att inmundiga resten av fikat hemma i värmen vid mitt köksbord.

211114

Självklart fick hundarna bulle med. Även hon den olydiga.

211114

Och sen kom jag på att jag skulle byta plats på vardagsrummet och kontoret så sen dess har det nya kontoret sett ut ungefär så här.

Ska visa när det är klart, mitt nya vardagsrum (nu omdöpt till ”mysrummet”) blev så MYSIGT.

211114

Och sen vart det söndagskväll och Sixten parkerade som halsduk/kudde. Och det var den helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOGG: Julbaka och klä granen med mig!

Hej vänner och välkomna tillbaka till en ny vlogmas vlogg! Nu närmar det sig jul med stormsteg och jag hängde med familjen förra helgen för

Fler hål i örat!

Jag tog inte mina första hål i öronen förrän jag var över 20 år gammal. 21 tror jag till och med att jag var. Jag

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och