Mysteriet med toalettrullshållare

Mysteriet med toalettrullshållare

Vad är det med killar och toalettrullar? C verkar ha något personligt mot just toalettrullshållare. Han byter ALDRIG rulle. Är den i hållaren på väggen slut så börjar han på en ny som står så fint i påfyllnadshållaren på golvet. Och fortsätter på den tills den är slut. Han orkar inte med kraftansträngningen att flytta den från påfyllnadshållaren till toalettrullshållaren på väggen. Är det bara lathet eller öppen protest mot toalettrullshållare? Detta är och kommer alltid vara ett mysterium för kvinnor.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan,

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har