Mysteriet med toalettrullshållare

Mysteriet med toalettrullshållare

Vad är det med killar och toalettrullar? C verkar ha något personligt mot just toalettrullshållare. Han byter ALDRIG rulle. Är den i hållaren på väggen slut så börjar han på en ny som står så fint i påfyllnadshållaren på golvet. Och fortsätter på den tills den är slut. Han orkar inte med kraftansträngningen att flytta den från påfyllnadshållaren till toalettrullshållaren på väggen. Är det bara lathet eller öppen protest mot toalettrullshållare? Detta är och kommer alltid vara ett mysterium för kvinnor.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!