Några ord om att vara mänsklig. Och lite saknad.

Några ord om att vara mänsklig. Och lite saknad.

Jag skriver långa inlägg i anteckningsprogrammet på min dator. Sätter ihop ord till meningar och lägger dem i en mapp där de är säkra långt borta från ögon som kan såras av dem. Skriver om kärlek och ont i hjärtat och tvivel och fjärilar och osäkerhet och trygghet.

Och är samtidigt lite ledsen för att jag inte kan dela med mig av dem till er.

Jag minns en tid då jag var helt orädd. La ut mitt hjärta för alla att se. Och jag vet att ni tog kraft av det. Av min osäkerhet och mina misstag och min mänsklighet. Och det gav mig kraft tillbaka. Jag vet inte var någonstans jag slutade vara modig. Eller kanske slutade vara dumdristig.

Jag vill vara ärlig, på riktigt, med hjärta och kärlek och smärta och allt det som gör oss mänskliga. Men det är en fin linje att gå då ofta andra människor är inblandade i det som pågår i rumlandet inombords. Jag är lite mer aktsam nu för tiden. Det är ju trots allt inte bara mitt hjärta som kan komma i kläm.

Jag vill bara att ni ska veta att jag tänker på det. Och att jag saknar er lite, när vi pratade så där öppet och ärligt. Jag vill gärna hitta tillbaka till det igen.

2 svar

  1. Det där är svårt. Var går gränsen? Vem läser? Och hur uttrycker man sig, kontra hur uppfattas man? Lita på din känsla, så tror jag det blir bäst. Att kunna skriva av sig, om så i hemlighet, är värt mycket. Och, jag gillar din blogg precis som den är :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Vad är personligt varumärke för något? Vad består det av och varför ska man ha ett? Vill du jobba som influencer eller marknadsföra ditt företag

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna