När dottern får ta hand om pappsen och tvärtom

När dottern får ta hand om pappsen och tvärtom

Idag har jag umgåtts med pappsen som har det lite jobbigt i livet just nu. Vi satt först hemma hos honom och surrade i ett par timmar och sedan sa hungern ifrån så då drog vi oss ned till Alléterassen och intog en pizza. Det var mysigt. Det är härligt att umgås med honom igen, att ha sin pappa tillbaka. Även fast han känns mer som en vän än som en förälder, fast på ett bra sätt.

Det är häftigt att se så mycket av sig själv i en annan människa, även utseendemässigt. Att jag känner honom så bra, fast vi har varit utan varandra så många år. Jag behöver bara se till mig själv, så vet jag hur han funkar. Och det stämmer alldeles för ofta! 😉 Han är stolt över mig säger han. Det är skönt att höra. Speciellt på dagar som man själv inte är speciellt stolt.

Vad jag gjorde igår? Jodå, ännu en After Work. Nu får det f*n vara slut på dumheterna för min del. After Work utan att ens arbeta. Går inte riktigt ihop.

På fredag ska jag på möte med arbetsförmedlingen. Nu ska det bli till att ta tag i sitt liv. Jag har nog sällan känt mig så mycket som en förlorare som idag.

4 svar

  1. AF ska ju hjälpa en..säg det till ställ krav…de ska INTE få en o känna sig värdelös….fast dom är duktiga på det…jag vet……men ta inte skiten du är värd bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

7 saker jag vill förändra som politiker

Det är tre veckor till valet och om du redan är överväldigad av alla affischer, debatter och slagkraftiga rubriker – jag hör dig. Så jag

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!