När man svettas på axlarna, då måste man ju gjort någonting rätt.

Spinning

Tisdag alltså. Det känns lite som måndag eftersom jag jobbade hemifrån igår. Lurvar man omkring med skitigt hår i mysbrallor hela dagen, då blir det aldrig riktigt måndag.

Igår såg jag en mycket bra Ted-föreläsning där Mel Robbins pratade om hur vi behöver lura vår kropp och vår autopilot för att kunna få det livet vi vill ha. Det var en skön örfil och en påminnelse av mitt mantra som jag levde efter för några år sedan. “Just Do It”. Det är inte svårare. Tänk inte så sablarns mycket. Känn inte efter. Gör det bara.

Så igår kväll packade jag träningsväskan, la fram kläder, sopade undan alla ursäkter och i morse satt jag på spinningcykeln klockan kvart i sju. Efter en helg av ont i magen och ågren kändes det vansinnigt bra att ta tag i något, om det så bara var något så litet som ett träningspass. Och även fast det kändes som att jag skulle svimma och spy samtidigt stora delar av tiden så var det värt det. Och när man svettas på axlarna efter ett pass, då måste man ju gjort någonting rätt.

Och så måste jag ju tillägga att Terese är en grym spinninginstruktör. Många instruktörer i just spinning är sådana där överpeppiga, översnackiga typer som jag vill kasta saker på till slut. Men Terese pratar bara när det behövs. När man ska öka, sakta ner, ställa sig upp, sätta sig ner eller ta i som fan i 15 sekunder till. Perfekt, med andra ord.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att skaffa barn. Själv.

Igår fyllde jag 38 år. Och nu har jag bestämt mig. Jag vill ha barn. Det här beslutet är något som är långt ifrån självklart

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Idag har jag haft besök på hemmakontoret! Jackie, min virtuella assistent, som nu har flyttat från Stockholm till Umeå (hurra!) kom hit imorse och sedan