New York – Del 6

Nu är faktiskt en hel månad sedan jag var i New York – galet! Och jag har ju faktiskt en dag till att visa er. Söndagen var vår sista heldag i mitt hjärtas stad och så här såg den ut.

New York September 2015

Vi bodde som sagt ett kvarter från Times Square och just denna söndag gick den berömda Broadway Flea Market av stapeln då det såldes gamla program, skivor, scenkläder och andra härligheter här på 44e gatan bredvid Phantom of the Opera.

New York September 2015
New York September 2015
New York September 2015

Jag och Sara hoppade ned i tunnelbanan och åkte söderut mot mina gamla bostadskvarter, NoLiTa, för att bruncha med Tristan. Vi hamnade på Mott Street på Balzem med mimosas och omelett.

New York September 2015

Och Tristan fastnade till slut på bild, titta!

New York September 2015
New York September 2015

New York September 2015

Balzem låg mitt emot Fiat Café där jag hängde mest varje morgon 2010, och Lombardis med den ljuvliga pizzan. Memory lane och sådär. Jag blev lite melankoligt saknig efter mitt New York-liv.

New York September 2015
New York September 2015

Sedan så gick vi förbi en butik där de hade tygpåsar av alla di slag. Så jädra fina! Älskar att det finns butiker för allt i New York.

New York September 2015
New York September 2015

Sedan så promenerade vi norrut, fick oss spontan-mani-pedis, var inne på en helt galen godis-merchandise-butik och landade sedan på Strand Bookstore. Gud vad jag älskar den butiken. Böcker och böcker och mer böcker. Gamla och nya och stora och små och perfekta coffeetable-böcker. Som den här Wes Anderson-boken. Hade den inte vägt ett ton hade jag köpt den momangen.

New York September 2015
New York September 2015
New York September 2015

När vi hade gått upp till Union Square kom vi på att vi ville äta nere i SoHo så då var det bara att vända tillbaka ned till Houston. Jag älskar Dos Caminos, har ätit där flera gånger förut och kommer tillbaka varje gång jag är i New York. Deras guacamole är dödagod. Tacosarna var inte så illa heller.

New York September 2015
New York September 2015
New York September 2015

Sedan så åkte vi tillbaka till Midtown för att möta upp Tristan, hans tjej och hans kompis på ett ölhak som hade fler öl på fat än jag någonsin sett. Ba-nanas. Det var den där kvällen det var blodmånen så vi stod och stirrade upp mot himlen mest hela tiden tills månen försvann bakom molnen.

Då halvlåg vi i en soffa med varsin öl och diskuterade vilket djur vi var. Jag tror jag var en hök. Eller en get eller något. Jag minns inte. Men det var ca den perfekta mysavslutningen på New York-resan.

New York September 2015

Och sedan blev det måndag och då åkte vi hem. Tack för den här gången min kärlek, vi ses igen.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta