Norrland, here I come!

Norrland, here I come!

Såja, efter lite pust och stånk och småkrypande panik så har jag nu fixat mig en resa hem till Norrland till jul. Jag är ju den som tydligen alltid är för sent ute, även om jag själv tycker att 1,5 månad innan bör räcka, så alla flyg, alla nattåg och ja, tom renarna var upptagna. Jag lyckades dock kränga till mig en kompromiss som innebär att jag måste vänta ca 1,5 timme i Sundsvall. Snälla säg att det finns en vänthall där, annars kommer jag frysa rumpan av mig där jag sitter klockan fyra på natten. Uschia. Vad gör man inte för att få kramas med min älskade familj på julen.

Tyvärr innebär dock detta att jag inte kommer fira jul med min älskade C iår. Han måste jobba och tyckte det var lite dyrt att slänga ut en 2-3000 för 4 dagar i norrland. Jag förstår honom, men det är ändå lite ledsamt. Och eftersom vi firade jul med hans familj förra året så vill jag verkligen åka hem till de mina.

Han har dock lovat mig en egen liten julafton helgen innan. Tomten ska visst komma t.o.m. Jag får se till att ha varit riktigt snäll då, så kanske jag får mig ett paket.. 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade

OOTD: London calling

Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference   Så här såg jag