Vecka 50 | Göteborg, rättegång och boklayout!

Vecka 50 | Göteborg, rättegång och boklayout!

Formsvackavecka. Eller bara slut på energikvoten för 2017. 

Några ögonblick från veckan som gått:

Veckan inleddes i Göteborg. Var det verkligen bara en vecka sedan? Det känns som en månad. Den här veckan har gått helt otroligt långsamt.

Jag såg ut såhär när jag åkte till en PR-byrå och höll kurs i influencer marketing. Det var ett superhärligt gäng och jag tror de fick med sig mycket matnyttigt. Älskar att utbilda, mer sånt!

På måndagskvällen hade vi medlemsträff med härliga personer från Influencers of Sweden. Älskar dessa människor!

På tisdagen åkte jag hem till Stockholm igen och på onsdagen hade jag ett superspännande möte på mitt bokförlag! Det skulle redigeras, det skulle beslutas om färger till inlaga och rak eller böjd rygg och alla möjliga småbeslut som jag inte visste existerade. Underbart!

Och sedan när jag satt och hade möte med deras PR-person så klättrade en person utanför fönstret på typ femte våningen. Hade en aning svårt att fokusera på vilka tidningar jag vill skicka boken till då så att säga.

På torsdagen var det dags för något jag aldrig gjort förut – vittna i rätten. Jag var nämligen kallad som sakkunnig i rättegången mot Alexandra ”Kissie” Nilsson. Så jag fick svära ed (åhhh va svårt det var att inte dra ”you can't handle the truth”!) och sedan prata generellt om annonsmärkning och branschen. Jag vittnade alltså inte varken för eller emot Alexandra utan var där som ”expertvittne” eller vad man ska kalla det. Sakkunnig.

Efter tingsrätten gick jag och gav blod. Det är en sådan grej som aldrig blir av för det är så svårt att planera in, jag insåg nu när jag var där att jag inte gett blod på TRE ÅR. Jaja, nu är jag igång igen.

Dock blev jag jätteillamående efteråt så fick åka direkt hem och sova en stund.

Sedan kom Jackie! Hon var ju hundvakt när jag var i London i november och det syns verkligen hur mycket Leia gillar henne. Hon höll på att skaka av sig rumpan när Jackie kom, så lycklig var hon. Ja ni ser ju liksom. Så vi åt tacos och pratade om Instagram (alltså, det är inte roligt längre..) och jag var alldeles lagomt virrig.

Och sedan blev det helg och jag mådde piss men så igår så gick jag och skulle hämta ut ett mystiskt paket – visade sig vara en mastodont julklapp från Sara! Dock har jag ingen bil och den var SVINTUNG så jag flirtade till mig att få låna en sån där rullkorg från ICA som jag drog hem den i. Tack ICA Björknäs! Ni får tillbaka den efter nyår.

Blandade tankar från veckan:

» Ärligt talat har det mest varit ångest. Jag hoppas inspirationen och peppen snart hittar tillbaka in i min kropp.

Tipselitips:

» Jag har tyvärr varit alldeles för introvert och inte surfat runt så mycket den här veckan så har inget tips att ge er. 🙁

 Förra året då?

» Förra året var jag i Åre! Åh Åre, som jag längtar dit. Men i januari blir det Winter Workation igen!

6 svar

  1. Kan sjukt mycket relatera till känslan av ”var det verkligen förra veckan, det är väl flera månader sedan?” Skriver blogginlägg en gång i veckan (kör nå slags slow blogging där inläggen är mer som små krönikor och berättelser) och varje vecka när det ska skrivas känns det som om det förra skrevs för en evighet sedan, i ett annat liv.
    och det kan väl också vara fint på ett sätt när det känns tufft, tänker jag, att om en vecka känns det här som väldigt länge sedan.

  2. alltså, jag har varit nere i en månad, men kan inte sätta fingret på varför, allt är egentligen skitbra. Irriterande. Men jag hoppas det hjälper att åka hem över jul och umgås lite. Ville mest bara säga att det är helt ok att inte alltid vara inspirerad och perky, det är fint att du orkar dela med dig även när du har det tugnt. Nästa år kommer bli asbra!

    1. Jag HOPPAS innerligt att det handlar om årstiden. Om mörkret och att man liksom vrider ur disktrasan inför starten av det nya året.

      Och tack för dina fina ord, det är skönt att även de svaga stunderna uppskattas. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar