Bra shoppingguider till New York resan! När jag surfar på sådana här sidor så pirrar det sådär härligt i magen! 🙂

Ytligheters NYC Guide
Sofies Guide från Days of Fashion
Ut-sidan

Hoppas verkligen att Target har kvar sina Isaac Mizrahi prylar när jag kommer dit, det finns ju jättemycket asfina saker på deras hemsida och BILLIGT dessutom! Som denna clutchen, dessa brillorna eller denna görsöta klänning! Eller trenchklänningen! Ohh! Vill ha!

Idag är jag faktiskt på jobbet, och det känns helt okej. Jag får anstränga mig hela tiden för att inte låta tankarna skena, men så länge jag gör det så går det bra. Efter jobbet ska pappa haka på mig på H&M Rowells fyndbutik och se om de har någon trenchcoat där. Vädret suger, men det är en ganska bra dag! 🙂

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…

Till nya traditioner

God fortsättning! Förra julen var jag ju sjuk i Covid så i år bestämde jag att vi skulle slå på stort och ha julklappar igen!