Nu händer det. Nu släpps den.

LISTAN Frukost Silver

Jag darrar liksom i hela kroppen. Idag händer det. Idag släpps den. Boken som jag jobbat med de senaste månaderna. Listan av Robert Kviby. Mitt första, riktiga PR-uppdrag som Pingvin. Jag är så stolt och pirrig och nervös hur det ska gå och hoppas att jag gjort allt jag kunnat för att göra förlaget nöjda och stolta.

I morse gick jag på RobertKviby.Se och laddade ner boken till min iPad. Och bläddrade och läste lite medan jag åt frukost. Och så har Jannike skrivit om den, och Linda ska ha en tävling. Och en massa fina människor hjälper till att skriva och sprida. Så himla coolt och lärorikt att få vara med om det här.

Jag är så tacksam över mitt liv just nu. Och Silver med. Även fast hon ger mig sin allra drygaste look.

PS. Måste köpa riktig kaffekokare. Pga snabbkaffe only gets you so far.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

It takes a village!

Reklamsamarbete med Cellbes För några veckor sedan var Cellbes i stan och fotade för sin kampanj #ViÄrCellbes där ”vanliga” människor får vara modeller för en

Aldrig nöjd eller aldrig nöja sig

Förra veckan var jag med i PT-Fias podd ”Ofiltrerat”. Fia (Sofia Ståhl) är även med i MIN podd ”We Are Influencers” den här veckan men