Nuxellence

I januari fick jag hem ett pressutskick från Look Fantastic i form av deras Beauty Box! Jag gillar det här boxkonceptet jättemycket, speciellt om man, som jag, gillar att testa nytt skönhetsguck med jämna mellanrum.

En favorit som jag föll handlöst för i den boxen var Nuxellence Detox från Nuxe, en magisk liten detox-nattcreme fullproppad med naturliga göttigheter (inklusive passionsfrukt, vallmo och silkesträd (!)) som ska hjälpa hudens celler att förnyas. Jag tror banne mig det ser ut som man fått sin skönhetssömn när man använt den här!

Den luktar ljuvligt, har den där perfekta konsistensen och känns liksom fräsch samt har en svalkande effekt. Älsk.

Nuxellence

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

Klimatfrukost på Formex

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bokus. Vilka hjältar de är, de här tre brudarna. Maria, Emma och Johanna som för ganska precis snart ett år sedan

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis! Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis)