Planera hela 2020 på en dag – så gjorde jag!

Planera hela 2020 på en dag – så gjorde jag!

I år har jag gjort något som är otroligt olikt mig. Jag har PLANERAT. Och inte nog med det – jag har planerat HELA 2020! Och jag gjorde det på EN dag!

Med hjälp av min VA Jackie tog vi en hel dag i december och gjorde en grovplanering av hela 2020. Alla kampanjer, lanseringar, kursskapande, ledigheter, resor, you name it. ALLT skulle in i kalendern. Dessutom skulle jag budgetera. Planera hur mycket pengar jag skulle tjäna och hur det skulle gå till.

Det var otroligt energikrävande men KUL och känns otroligt kul och tryggt att starta 2020 med detta i ryggsäcken.

» Du hittar Amys workshop här!
» Kicka igång 2020 med min gratis utmaning!

Ett svar

  1. Behöver jag säga att jag älskar det här? Nä, trodde inte det. Underbart med klarhet på det här sättet. Ser fram emot din liveturné. Du kommer väl hit till Göteborg va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Vecka 46 | Föreläsarmaraton och Övik

Vecka 46 började i ett ångestmoln, sprintade förbi halva Sverige i ett tåg och avslutade i mammas trygga soffa. <3 Ögonblick från veckan som gått: