Idag sände TV 4 det sista avsnittet på reprisrundan av ”Melrose Place”. Slutet gott, allting gott för Peter, Amanda, Kyle, Jane och resten. Förutom cheerleadern Eve som blev galen och hamnade i kurran.

Och nu då?? Ska jag behöva börja titta på ”Days of our lives”? Eller ännu värre, skaffa ett liv??? Jag är ju PANK!

Nu ska jag gräva i garderoben och se om jag hittar nån gammal trasa att ha på mig på midsommarafton imorrn.

Ha en underbar midsommar sötisar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså