ICON Fest & Ping Helsinki!

Arrangemang som riktar sig mot influencers som yrkespersoner och kreatörer är inget som direkt brukar dugga tätt. När jag först anordnade BBCON 2016 så var jag väldigt tidig på den scenen då i stort sett allt som anordnades i konferensväg var för annonsörerna. Det är väl visserligen inte jättekonstigt eftersom det är de som sitter på pengarna men ändå trist såklart!

Därför känns det otroligt roligt att jag ska prata på inte en, utan två, konferenser för influencers i vår!

ICON Fest äger rum den 5 maj och är ”Europas första influencer-festival ”. På Stockholmsmässan kommer fansen kunna träffa sina idoler men influencers kommer även kunna lyssna till föreläsningar och träffa utställare som till exempel oss på Influencers of Sweden! 🙂

Jag kommer hålla två korta föreläsningar under dagen, ”5 myter & sanningar kring influencer marketing” & ”Så blir du en influencer”. Kom gärna och lyssna!

Veckan efter, den 8 maj, är jag på plats på PING Festival i Helsingfors för att mingla loss med influencers och företag från hela världen men också för att sitta i en panel med bland annat kära Ebba om ”What is your brand as an influencer?”. Det ska bli sjukt spännande! Mitt andra internationella talarframträdande (efter London i höstas). 🙂

Ses på vi på ICON Fest eller PING?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Makeover

En sak jag hade lovat att unna mig själv när lanseringen av Social Brand Lab var klar var en helrenovering av huvudet, haha! Alltså –

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag