ICON Fest & Ping Helsinki!

Arrangemang som riktar sig mot influencers som yrkespersoner och kreatörer är inget som direkt brukar dugga tätt. När jag först anordnade BBCON 2016 så var jag väldigt tidig på den scenen då i stort sett allt som anordnades i konferensväg var för annonsörerna. Det är väl visserligen inte jättekonstigt eftersom det är de som sitter på pengarna men ändå trist såklart!

Därför känns det otroligt roligt att jag ska prata på inte en, utan två, konferenser för influencers i vår!

ICON Fest äger rum den 5 maj och är “Europas första influencer-festival “. På Stockholmsmässan kommer fansen kunna träffa sina idoler men influencers kommer även kunna lyssna till föreläsningar och träffa utställare som till exempel oss på Influencers of Sweden! 🙂

Jag kommer hålla två korta föreläsningar under dagen, ”5 myter & sanningar kring influencer marketing” & ”Så blir du en influencer”. Kom gärna och lyssna!

Veckan efter, den 8 maj, är jag på plats på PING Festival i Helsingfors för att mingla loss med influencers och företag från hela världen men också för att sitta i en panel med bland annat kära Ebba om “What is your brand as an influencer?”. Det ska bli sjukt spännande! Mitt andra internationella talarframträdande (efter London i höstas). 🙂

Ses på vi på ICON Fest eller PING?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Ett stort beslut med hopp om fotfäste

Vi kämpar alla med samma demoner, med samma känslor av otillräcklighet och osäkerhet. Vi vill alla älska, bli älskade, känna oss behövda och fylla ett

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock