Om att boxas och bli inspirerad.

140213_

Att ta en selfie med boxarhandskar är något av en konst. En av de saker jag upptäckte idag.

En annan sak jag upptäckte är hur ett awesome ställe SUP46 är. Typ massvis med sjukt kreativa och härliga personer under ett och samma tak med häftiga idéer som ska göra våra liv lite enklare/roligare/bättre. Jag lyckades klämma in inte mindre än två möten där idag. Först ett med Nathalie, en av grundarna, angående en potentiell konferens som jag är med på ett hörn med att dra igång. Och sedan ett otroligt inspirerande möte med Oskar, en störtskön kille som är en av grundarna av Spontano, en sajt som försöker göra Stockholm lite roligare och spontanare. Grym affärsidé!

Och där emellan klämde jag in ett grymt bra box-pass med Carin i nya träningskläder och min nya holy grail – en ny sportbehå. Jag ska rejva över den i ett annat inlägg men JÄDRAR i min lilla låda vilken skillnad det var. Helt plötsligt skumpade hela kroppen i takt, inte tuttarna i hambotakt och resten i discodunk. Hurra!

Efter bra möten, bra träning och lite för mycket “det här vill jag göra – och det där – och det här” fick hjärnan någon slags overload så jag lyxade till det med en tidig hemgång (hemma halv fem) och en tupplur innan middagslagande. Resten av kvällen har ägnats i telefon med bror och gå igenom det senaste jag sett av “Doctor Who”, samt att klappa katt.

Och nu är jag liksom trött på riktigt. Ni vet sådan där bra trötthet. Bra skit.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag