Önskerubrik: Kändisar på middag

Det här med önskerubriker är lika delar förtjusning och total prestationsångest. Jag vill ju inte göra er besviken och samtidigt vet jag att när jag väl sätter igång så älskar jag skrivandet. Så nu kör vi.

Sofia vill att jag ska skriva om “Om jag fick bjuda 3 kända personer på middag skulle det bli…”. Så då gör jag väl det!

Den första personen jag skulle bjuda på middagen är så klart Julia Roberts. För ni som hängt med ett tag är ju väl medvetna om min milda besatthet av denna kvinna. Förutom att diskutera skådespelarteknik, film och böcker så skulle vi även prata religion, livsöden och fnissa en hel massa. Dessutom skulle jag ställa henne vid spisen då jag vet att hon enligt utsago är en excellent kock, något jag själv inte kan ställas till svars för.

Den andra personen jag skulle vilja bjuda på middagen är till viss del anknuten till Julia –  Elizabeth Gilbert som skrev boken “Eat, Pray, Love”. Den boken gav mig så otroligt mycket och hennes resa, både den fysiska och den själsliga, är något jag kan identifiera mig väldigt mycket med. Inte nog med att hon verkar skön, avslappnad, smart och klok, hon är dessutom riktigt rolig.

Den tredje personen då. Ja, alltså, den här tjejmiddagsklyschan kommer ju verkligen vara komplett nu och ni kommer se mig som ett riktigt SATC-offer, men jag måste säga Oprah. Dels för att jag tror att dynamiken mellan dessa tre personer skulle vara helt magisk (Julia och Elizabeth var ju faktiskt på Oprah för att promota filmen “Eat, pray, love”) och dels för att det liksom är, well, Oprah. Kom igen liksom.

Sådär. Min tjejmiddag är komplett. Och ledordet för middagen är inspiration. Take it away.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Kul att få svar på en så banal fråga egentligen. Och lustigt hur otroligt olika saker det går att fokusera på när denna frågan ska besvaras. Inte för att jag fick frågan, men mina svar skulle nog bli: Leif GW Persson, Dolly Parton och någon som är riktigt bra på matlagning… Kanske Leila för kontrasten mot GW eller Per Morberg för hans burdusa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad måndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vräker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva “international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

Örnsköldviks Allehanda Linda Hörnfeldt

Allehanda på besök

Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det