#OOTD: Get ready. Fall is coming.

160819 - OOTD

160819 - OOTD

160819 - OOTD

Kofta, blus och byxor – Lindex / Skor – Vagabond

Okej, så det har regnat och jag har sovit mer eller mindre hela helgen. Den här veckan är full av spännande saker och på torsdag åker jag till fekkin Paris! Jag har således inte tid att glida omkring med det här ångesttäcket som legat tungt över mig på senaste tiden. Så sömn och egentid var den bästa medicinen i helgen.

Men nu är det måndag! Ska vi kika lite på vad jag ska göra i veckan?

Måndag – Investerarmöte. Det är typ det enda jag har på agendan idag för kommer inte kunna fokusera på något annat. Förutom att jag måste lämna in den där förbannade hårddisken som har kraschat. När ska jag lära mig det här med dubbel/trippel/bankfacks-backup? Tumhållande uppskattas för båda sakerna.

Tisdag – Mötesdag! Jag ska ha möten med potentiella nya samarbetspartners och spela in en podd med en stor YouTube-profil. Och på kvällen ska jag vara härligt mysytlig då ett gäng tjejer kommer över och vi ska sminkkväll. Tydligen är jag lite av en expert på ämnet (tack YouTube) och ska dela med mig. Samt det bjuds på vin och pizza. All good.

Onsdag – Jag ska bli intervjuad om näthat och hur det ser ut i bloggvärlden, något som tyvärr verkar ha ökat på sistone (bland annat Lovisa och Felicia har pratat om det) och det gör mig både förbannad och ledsen. Och jag tror inte femtitolv HataHat-kampanjer kommer hjälpa, allt grundar sig i en brist på respekt för sina medmänniskor och det måste komma hemifrån, från skolorna och inifrån. Men mer om det i ett annat inlägg.

Torsdag-söndag – På torsdag åker jag till Paris! Jag ska jobba och hälsa på Sandra och äta croissanter och dricka vin. Kameror av alla de slag hänger så klart med!


Btw, förra veckan var jag på Lindex showroom och fick mig en titt på det av hösten som kommit ut i butik redan och fick med mig hem den här fantastiska scuba-blusen och koftan som är allt man kan önska sig i en höstkofta. Som ni vet så kommer ju Lindex i höst att inkludera sina plus sizes i den ordinarie kollektionen och detta är ett första mumsigt smakprov på detta. Blusen finns till exempel i XS-XXL! Nu snackar vi inkluderande.

Disclaimer: Jag får betalt av Lindex för mitt konsultande i projektet, men inte för att skriva om det på bloggen, det gör jag bara för att det är så jädra grymt! Blusen och koftan är gåvor från Lindex.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade ”vi se det snöar” när jag