Operation: Vackra Armar

Operation: Vackra Armar

Jag har gett mig sjutton på att jag ska ha sådär vackra, tajta, lagom muskulösa armar till sommaren. I nyaste Glamour finns en liten guide till detta härliga befinnande, inga direkt revolutionerande övningar, men eftersom mina armar snabbt klättrat upp i topp fem på listan över ”mest ångestfyllda kroppdelar” så ska det till att göra något åt det! De ska gärna av topp 10 listan till och med. Jag har ett par hantlar som jag köpte på Ö&B förra året som det blir till att damma av. Såna små 2,5 kilos klumpar, inga enorma ”jag-är-starkast-i-världen” hantlar. Men efter 30 reps så börjar det svida lite i armen iaf. Här ska man bli fit! Och gärna brun med. Men det kan nog inte hantlarna fixa.

Nu ska jag bänka mig framför ”Medium” med mina hantlar. Mixing business with pleasure. Eller nått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

Vilmer

Augusti – härlig sommar är det då

Augusti. En månad full av bitterljuva känslor för mig. Dels exploderar ju verkligen sommaren här i norr i augusti, vissa blommor har inte ens blommat

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags