Ord blir till meningar

Ord blir till meningar

För ungefär ett år sedan började jag skriva en bok. Jag kom bara strax förbi första kapitlet innan jag tröttnade. Nu läste jag igenom det kapitlet och det var ju faktiskt en riktigt bra början. Kanske man skulle ta sig i kragen och börja skriva lite igen? Jag tycker om att skriva. Jag skulle inte vilja ha det som yrke, vi har nu en gång för alla fastställt att kreativ press inte är något för mig. Jag älskar att leka med ord. De ger frihet och har ingen begränsning. Man kan skapa en värld som ser ut precis som man vill. Ett perfekt sätt att fly vardagen som just nu är alldeles för lång.

Jag vill gå på bio ikväll. Sitta där i mörkret, hålla handen och äta popcorn. Poseidon är den nyaste i raden av katastroffilmer och av någon konstig anledning har jag en sjuk faschination för sådana. Armageddon, Titanic, Deep Impact, Twister. Moder-Natur-Är-Pissed-Filmer. C hade nog tyckt om den. Jag saknar honom så fruktansvärt. Solen skiner och jag har inte gått utanför dörren på hela dagen. Nu har jag ju bredband, då finns det ingen anledning att gå ut. Bittert skämtande med en lite för stor dos sanning i det.

Min FTP funkar inte. Min lägenhet luktar kattmat. Jag saknar balkongen.

Jag vill sitta på balkongen och grilla. Ett glas rödvin, en vitlöksmarinerad stek och C mitt emot mig. Han ler, säger att han älskar mig och hans gråblå ögon glittrar. Hans mjuka läppar möter mina.

Saknaden äter upp mig innifrån.

4 svar

  1. Åh vad tråkigt att du känner dig så ledsen!!Förstår dig! Kanske ändå är bra att tvinga sig ut i solen och göra nåt? (lättare sagt än gjort dock)
    Kramar!

  2. Hej hej…har läst din blogg ett tag nu. Ni verkar ju ha haft ett så romantiskt och bra förhållande? Allt du beskriver låter ju så fantastiskt. Hur kom det till otrohetspunkten? Har fått för mig att den endast inträffar när saker och ting inte är så bra längre.. Jag hoppas och hejar på att ni ska bli tillsammans igen. Lycka till. Hoppas han läser din blogg så han vet hur du känner. 🙂

  3. Sofia, det är invecklat. Jag har inte skrivit så mycket om det dåliga för att det har varit så svårt att få ner i ord. Plus att de bra bitarna har varit så mycket viktigare.

    Tack, jag hoppas det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

92. Få Linked In att sälja åt dig med Tina Lindahl

Tina Lindahl är kundservicechefen som, när hon flyttade från en blomstrande karriär i Stockholmhem till Örebro, inte kunde få tag i ett jobb. Hennes lösning blev Linked In, en satsning som gjorde henne till egenföretagare med titeln Business …

Status på gården en torsdag i juli

Igår fick jag finbesök på verandan! Amanda och hennes familj kom förbi på vägen hem från Åre och tog en liten sväng via kusten och

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock

Förra onsdagen.

Förra onsdagen hoppade jag på ett supersnabbt tåg söderut. Jag hoppade av i Linköping där de har en gul och fin stationsbyggnad och en ljusren