Ordningen återställd i Borre

Ordningen återställd i Borre

Såja, nu är ordningen återställd i Borås; regnet öser ner. Jag trodde ett tag att vi hade fått ett släng av växthuseffekten eller nått ozonhål eller bara att Moder Natur hade ett gott öga till oss eftersom vi haft sol och jättevackert höstväder i snart två veckor. Men nu slipper jag oroa mig. Jag visste att paraplyet i väskan skulle komma till användning för eller senare, det slår aldrig fel här i Borre.

Jag har haft en jättehärlig eftermiddag på stan med Jenny, när jag tänker efter så var det när hon gick som regnet började ösa.. hmm. Vi åt en sen lunch vid två och sedan så strosade vi omkring på stan och shoppade lite. Jag hade 20% på Wedins och 10% på H&M plus rabattcheckar på båda ställena på 50 kr vardera så det blev inhandlat lite smått och gott.

Jag rapporterar mer detaljerat om shoppingen senare, nu ska jag laga entrecôt och klyftpotatis till pappsen som kommer på besök. Mysipysigt ska det bli med lite vin, lite surr och en massa tända ljus i regnrusket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kommunikatörsdagen

Mina nio bästa föreläsningstips

Att föreläsa är förmodligen en av de saker jag älskar mest med mitt jobb. Det och skapa content hamnar högst upp på listan av de

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!