Ordningen återställd i Borre

Ordningen återställd i Borre

Såja, nu är ordningen återställd i Borås; regnet öser ner. Jag trodde ett tag att vi hade fått ett släng av växthuseffekten eller nått ozonhål eller bara att Moder Natur hade ett gott öga till oss eftersom vi haft sol och jättevackert höstväder i snart två veckor. Men nu slipper jag oroa mig. Jag visste att paraplyet i väskan skulle komma till användning för eller senare, det slår aldrig fel här i Borre.

Jag har haft en jättehärlig eftermiddag på stan med Jenny, när jag tänker efter så var det när hon gick som regnet började ösa.. hmm. Vi åt en sen lunch vid två och sedan så strosade vi omkring på stan och shoppade lite. Jag hade 20% på Wedins och 10% på H&M plus rabattcheckar på båda ställena på 50 kr vardera så det blev inhandlat lite smått och gott.

Jag rapporterar mer detaljerat om shoppingen senare, nu ska jag laga entrecôt och klyftpotatis till pappsen som kommer på besök. Mysipysigt ska det bli med lite vin, lite surr och en massa tända ljus i regnrusket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

September

När jag skriver det här inlägget är det den 18 oktober och den första snön virvlar utanför fönstret. Igår grävde vi upp dahliorna och städade

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte