På grilläventyr i Solna.

IMG_1783

Förra tisdagen åkte jag jättejättelångt åt ett helt annat håll än dit där jag bor. Alltså till Solna. Jag skulle hälsa på Mary och ha grillpremiär.

IMG_1777

Mary och jag träffades på Bloggdagen för några veckor sedan och fattade genast tycke för varandra. Hon tycker dock inte om att man är inne i hennes kök. Vilket passade mig utmärkt.

IMG_1780

Jag jobbade och bloggade lite i hennes picture perfect vardagsrum/matsal bland rosorna så länge. För bra liksom.

img

Men sedan skulle hon grilla och då fick jag steka-lök-ansvar. Och ett glas vin. Man kan tänka att kombinationen är tricky men det gick utmärkt!

IMG_1801

Mary har en sådan där monstergrill på den monsterstora balkongen men i och med att den går på gasol (grillen alltså) så ryker det inte en massa. Samt blir tokigt gott!

IMG_1804

Vi åt kyckling och en massa nommiga grönsaker. Älskar färgglad mat!

IMG_1809

Till efterrätt fick jag ”Balsamicorostad Jordgubbsglass med Rostad Vit Choklad & Muscovadokolasås”. Smaka på det liksom. Jag dog lite. Och sedan åkte jag hem. Det tog ca ett år. Eller en timme.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som

PING Helsinki

Förra veckan var jag på PING i Helsingfors. PING är en jättestor konferens för influencers och företag, eller ”content gurus” och ”business hippies” som vi

Vilmer

Juli

Det spöregnar och blåser storm ute och jag känner att hela den här sista sommarmånaden har regnat bort? För augusti ska ju vara en sommarmånad?

Vintern kom till Övik

Nu sitter jag på tåget hem medan vintern fladdrar förbi utanför fönstret. När vi kom ut imorse var det HELT kritvitt (igår var gräsmattorna brungröna),