Pa vag hem igen

Pa vag hem igen

Nu sitter jag pa hotellet i Augsburg och jag tror nan har glomt att sla pa ACn. Eller sa ar det jag som fortfarande eftersvettas efter Italien dar det var over 30 grader varje dag.

Vi var i Venedig igar, en helt underbar stad som infriade alla forvantningar och mer dartill. Det ar sa vackert att det bokstavligt talat gjorde ont i ogonen. Jag rekommenderar varmt alla som inte har latt for att bli sjosjuka att besoka staden! Idag borjade vi var fard hemmat och imorrn ska vi strack-kora de 100+ milen hem till Goteborg, sa hemma i Boras ar jag nog pa fredag nan gang. Jag saknar verkligen att blogga, ska bli gott att aterga till mitt dagliga svammel.

Nu ska jag ut och spisa min sista Wienershcnitzel, see you on Friday!

Auf Wiederzien (eller natt, jag laste franska i skolan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

Gullvik

En vinterdag på havet

Denna söndag! Vilken söndag! Vilken dag! Vilket liv! Ungefär så här euforisk kan man bli av en utflykt, en massa sol och en kaffetermos. Och

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!