Pa vag hem igen

Pa vag hem igen

Nu sitter jag pa hotellet i Augsburg och jag tror nan har glomt att sla pa ACn. Eller sa ar det jag som fortfarande eftersvettas efter Italien dar det var over 30 grader varje dag.

Vi var i Venedig igar, en helt underbar stad som infriade alla forvantningar och mer dartill. Det ar sa vackert att det bokstavligt talat gjorde ont i ogonen. Jag rekommenderar varmt alla som inte har latt for att bli sjosjuka att besoka staden! Idag borjade vi var fard hemmat och imorrn ska vi strack-kora de 100+ milen hem till Goteborg, sa hemma i Boras ar jag nog pa fredag nan gang. Jag saknar verkligen att blogga, ska bli gott att aterga till mitt dagliga svammel.

Nu ska jag ut och spisa min sista Wienershcnitzel, see you on Friday!

Auf Wiederzien (eller natt, jag laste franska i skolan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa: