Pastell makes the world go round.

Foto-2014-10-20-09-34-05 purplehair01 Foto-2014-10-20-09-33-58

Pastelligt och lila med nyanser av grått. Jag kunde inte blivit mer nöjd om jag betalat planerade 2000 spänn för det hos frisör. Men istället inhandlade jag Revlons Color Creme och gick lös på barret i söndags. Nu känner jag mig lite old Hollywood, lite Dita von Teese och lite In the Frow. Och himla snygg.

Do you likey?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Skitsnyggt!! Har själv tänkt pröva på lite färggladare hår med hjälp av just revlon color creme. Hur gjorde du för att få det så jämt? Använde du hela tuben eller räckte det med en liten klutt?

    P.S. Älskar din blooogg du är som en liten superhero för mitt tjockis-självförtroende, haha

    1. Tacktacktack! 🙂 Det är inte jättejämt. 😉 Det är lite lilagrått på vissa ställen och lite mer jättelila på andra ställen, men jag gillar det, känns lite slingigt! Jag använde hela tuben (vet dock inte om det egentligen behövdes). Var jätteenkelt och gick snabbt!

      Och tack igen! Heja tjockissjälvförtroenden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

La Julia 50 år

Idag fyller hon 50 år, kvinnan som egentligen är anledningen att jag är där jag är idag, att jag ens började med webbdesign och började