Pengarna kommer, pengarna går

Pengarna kommer, pengarna går

Efter en liten snabb hopräkning av hur mycket jag betalar i månaden för tjänster som jag inte utnyttjar kom jag fram till att jag blir ca 800 kronor fattigare varje månadsskifte på grund av sådana utgifter. Vi snackar alltså pengar jag lägger ut till Bredbandsbolaget, Tre och mitt gamla gym i Borås varje månad för att jag varit korkad nog att teckna abbonemang med bindningstider och sedan flyttat och inte kunnat nyttja det på det nya stället eller strulat bort telefonen som var kopplad till abbet.

*morr, spott och fräs*

Så nu är frågan; Ska jag teckna ett nytt årskort på SATS här i Stockholm eller ska jag lära av mina misstag och åtminstone vänta tills jag betalat av det gamla färdigt (vilket dröjer till fucking September! #&)¤”)/#)!!)? Jag vill verkligen börja träna nu, gärna igår, min kropp är inte min bästa vän för tillfället och när jag ställde mig på en av vågarna här på jobbet i morse så nådde den nya höjder. Inte ett besked man vill ha när plajjasäsongen står för dörren. Vi får visserligen personalrabatt genom Siba, men vi talar fortfarande om ca 450 pix i månaden.

Hilfe!

6 svar

 1. Rent spontant skulle jag säga ”teckna inte nytt avtal!”
  450 kr ytterligare låter mycket.
  Kan du inte köpa 10-kort?
  Cykla? Powerwalks? TräningsDVD?

 2. Jag säger också, köp inte! SATS är ett jättebra gym men har riktigt dåliga villkor för frysning, uppehåll mm. Jag tycker att du ska se om det inte följer med ”gratis träningskort” i någon tidning. SATS brukar vara duktiga på sådana erbjudanden, kolla Metro, Fitness, Plaza mm. Jag ledsnade på SATS i höstas och förnyade inte mitt kort men har kunnat träna ca tre gånger i veckan genom att vara ”närig” och ta vara på erbjudande. Visst, jag känner mig lite snikig men… Tar man 7000 kr för ett år och 950 för ett månadskort så…

 3. Kan du inte köpa styckevis då? Visst, det är dyrt och betala varje gång, men det är billigare än om du köper ett kort och bara går några gånger 🙂

 4. Finns det inget billigare träningsalternativ? Håller dessutom med Kattis om att det finns andra motionssätt. I sommar kommer du nog ändå inte vilja vara inne i ett hett gym och träna. Onödiga pengar känns det som. Lycka till hur du än bestämmer dig för att göra! Kram

 5. KATTIS:
  Spontant sett skulle jag nog säga att du har helt rätt. Nu när det är så härligt väder ute så kanske man borde utnyttja promenadmöjligheten. Och en cykel måste jag verkligen skaffa.

  MARIA:
  Jag tänkte också på alla de här gratisproverna som man får då och då i tidningarna! Jag har dock inte sprungit på något sedan jag faktiskt flyttade till Stockholm och kunde utnyttja dem! Men ska hålla utkik!

  SOFIA:
  Du har rätt.. Tack för att ni hjälper mig spara ett par kronor iaf.. 😉

 6. ANNA:
  Jo, det går säkert, men om jag ska börja träna så skulle jag göra det regelbundet och då blir det ändå ”billigare” med ett månadskort. Men jag får nog hålla mig till DVD:erna så länge.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!