Physalis vs Choklad

Jag fick inget godis igår. C kollade inte sina mess förrän han kom innanför dörren – hemma. Men han hade faktiskt köpt physalis till mig, gullevännen min. Men när man har ett obotligt behov av choklad så duger inte riktigt små oranga bär. Så jag blev lite grinig. Men bara en minut eller två. Sedan åt jag goda physalis utan några points alls.

Idag var jag på jobbet kvart i åtta. Kvart I åtta. Notera detta för det händer inte ofta. Det betyder att jag får gå hem en kvart tidigare. *muahaha*

Ojoj, nu är jag rik igen, jag har fått inte mindre än tre mail som informerar mig att jag har vunnit €1,000,000.00 från DE LOTTO NL. Jippi! Då ska jag köpa ett hus, en bil, en massa väskor, ännu flera skor… jasså, var det spam? Darn.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok “Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej! Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen. Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som

Skatten som är skogen

Det är fredag och julen står onekligen för dörren. För första gången i livet har jag varit i skogen (Kvaved) och sågat ned en egen

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra