Physalis vs Choklad

Physalis vs Choklad

Jag fick inget godis igår. C kollade inte sina mess förrän han kom innanför dörren – hemma. Men han hade faktiskt köpt physalis till mig, gullevännen min. Men när man har ett obotligt behov av choklad så duger inte riktigt små oranga bär. Så jag blev lite grinig. Men bara en minut eller två. Sedan åt jag goda physalis utan några points alls.

Idag var jag på jobbet kvart i åtta. Kvart I åtta. Notera detta för det händer inte ofta. Det betyder att jag får gå hem en kvart tidigare. *muahaha*

Ojoj, nu är jag rik igen, jag har fått inte mindre än tre mail som informerar mig att jag har vunnit €1,000,000.00 från DE LOTTO NL. Jippi! Då ska jag köpa ett hus, en bil, en massa väskor, ännu flera skor… jasså, var det spam? Darn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

GRATIS WEBINAR

Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet – Äntligen. Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett

97. Om att jobba värderingsbaserat med Evelina Utterdahl

Evelina Utterdahl, också känd som @earthwanderess, är influencern som reser på heltid utan att flyga. Vi har pratat om att vara helt värderingsstyrd och bara göra sådant som känns rätt i magen.Hur försörjer man sig egentligen som reseinfluencer utan…

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”