Premiär för Comme-Ci – exklusiv bloggläsarrabatt!

commeci-launch

Jag kan inte ens beskriva hur pepp jag är på att få presentera för er, mitt nya projekt (och förhoppningsvis levebröd) – Commeci.se!

Hos Comme-Ci kommer du att hitta en handplockad blandning av välkända varumärken såväl som mina nyfunna favoriter bland smycken, solglasögon och andra accessoarer. Förutom en butik så kommer det vara ett inspirationsmagasin med modenyheter, streetstyle, inspiration och bloggar. Allt för att du som besökare inte bara ska få shoppa fint utan även få inspiration och pepp utav att besöka sajten!

Lagom till premiären så har jag så klart fixat en finfin, exklusiv rabatt, bara för er, mina kära bloggläsare! Ange rabattkoden “lalindapremiar” i kassan så får du 15% rabatt på hela köpet! Rabattkoden gäller fram till efter påsk, den 20/4.

Jag hoppas ni tycker om sajten och har ni några tankar eller frågor, var inte rätt att hojta! Och tyck gärna till om sajten i kommentarerna. Självklart skulle jag också bli toppenglad om ni har en egen blogg och vill skriva något om Comme-Ci eller dela på era sociala medier. Kramar utlovas!

Pepp-puss!

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 36/100 – Inlägg 55/100

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serier jag följer i juli

När jag inte jobbar så plöjer jag serier, det är ett välkänt faktum (eller?). Så jag tänkte att jag lånar Sandras koncept och så kikar

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

Tretti-nio.

Idag fyller jag 39 år. Och när jag sitter här och försöker skriva det här inlägget inser jag hur mycket jag fastnar i “ett år