Hej kompis!

Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med lite fina länkar, eller hur?

Jag har ju tillsammans med Alexandra en podcast som heter ”Vad fan håller jag på med?!” där vi pratar om det här entreprenörslivet och att inte riktigt veta vad fan man håller på med egentligen.

Den svischar förbi här lite då och då men om du missat den och vill kolla in så kan jag meddela att ett nytt avsnitt kom ut igår där vi pratar om min kurslansering, om att våga säga ”jag vet inte” och vilka instagramrykten som faktiskt är sanna. Lyssna här (eller i din poddapp)!

MARIA NILA HEAD & HAIR HEAL TRIO

Jag har hittat livets bästa produkter för någon som, som jag, har elak hårbotten som kliar och fnasar så fort temperaturen börjar svaja (vilket den ju gör en del här uppe i norr). Jag har ju pratat om detta förut och dammsugit internet efter en lösning som ger glad hårbotten men samtidigt en dansande lätt känsla och fantastisk volym.

Låter det som en omöjlig kombo? Det kan man tro – men icke! Lösningen? Maria Nila Head & Hair Heal. Min hårbotten har aldrig varit så lycklig. Dyrt som guld men värt varenda krona.

Jag kör schampoo och även inpackningen (började med den) och sedan volymbalsam för att försöka få lite fart på kalufsen. Varsågod för livsförändrande produkt.

Digitalsnack

Mer poddtips! Jag är nämligen gäst i senaste avsnittet av Digitalsnack och pratar om Influencer Marketing (rimligt). Det är ett kort avsnitt, bara drygt 20 minuter, och jag pratar om hur du bör jobba med influencers. Lyssna här!

Levis plus size jeans

Detta är kanske old news men Levi's har lanserat en plus size-kollektion! Jag har inte haft ett par vettiga jeans på evigheter men spontanköpte dessa från Levi's/Zalando för någon månad sedan och jag älskar dem.

Perfekta i midjan (blir inte för stora på en gång som många ”jeans” från kedjorna). Bra med stretch men inte för mycket och tappar inte formen. Kostar en slant men Zalando brukar ha rabattkoder då och då så passa på då!

Trevlig helg!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta

RENOVERINGSVLOGG | Vardagsrummet är klart!

Vlogg: Vardagsrummet är klart!

ÄNTLIGEN är vardagsrummet klart! I den här vloggen får du följa med när vi gör en platsbyggd bokhylla (typ), jag får en ny soffa och

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!