Pressfrukost för GOLD DIGGER

Pressfrukost för GOLD DIGGER

Igår var det dags att visa upp höstkollektionen från GOLD DIGGER för pressen. Detta gjordes med påmpa och ståt (eller kaffe och croissant) i butiken dit bloggare och modejournalister hade släpat sig i arla morgonstund. Gästerna fick även en exklusiv första kik på webbshoppen som nu ligger live. Shop away!

Psst.. Miashopping har ett litet erbjudande på webbshopen med, missa inte det!

090812-pressfrukostgd-135

Frukosten var fint uppdukad.

090812-pressfrukostgd-01

Jag hade stora korsörhängen. Kim kokade kaffe.

090812-pressfrukostgd-150

Samlad skara. Jag visar webbshopen längst bort.

090812-pressfrukostgd-155

Sanna och Annika från SOLO.

090812-pressfrukostgd-147

Emilia och Kajsa från Mamma24.

090812-pressfrukostgd-159

090812-pressfrukostgd-158

2 svar

  1. Jag är alldeles krokig av pur bockning och nigning inför resultatet av din pressfrulle där! Vilka fina bilder och vilka fina pinglor! Gillar även denna outfit på söthönan:-). Idag ska jag ta mig en titt på onlineshopen och endera dagen kommer jag in live i butik – jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte