Prickar som kliar

Prickar som kliar

Jag har fått små röda prickar på axlarna och armarna som kliar så jag håller på bli tokig! Det ser ut som små myggbett eller knottbett men de är väl döda vid det här laget? Regnloppor kanske? Eller de där små odjuren i sängen? Men jag bytte ju sängkläder för inte så länge sen. Kan man få flatlöss på axlarna?

Mysa med Joyce Carol Oates kanske hjälper mot kliet. Vi provar.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

Hejhej ett halvår senare

Hallå! *knackknack* Är den här på? Är den nån där ute? Det är jag. Bloggaren som inte bloggat på ett halvår. Som haft sån jäkla

En helg på en ö i Mälaren

God söndag kära du! Jag befinner mig mitt i packningshelvetet och tror att jag håller på att bli galen på alla prylar så jag tar