– Reklam för Grace Wellness – 

För ett par veckor sedan fick jag och Karolina träffa Professor Öckerman. Det är den här übersmarta gubben som har blandat och fixat och tagit fram Grace Wellness-produkterna som jag nu har ätit nu i ca två månader. Som smarta personer gör så pratade han med ord som ibland blev lite för invecklade för La Linda, så då kom hon med blonda smarto-frågor för att bena ut det hela lite. Till slut blev det ett mycket givande möte, jag fick lära mig massor om vad som händer med kroppen när man går ner i vikt och varför det är så viktigt att äta rätt och inte bara skippa att äta.

Det är nämligen såhär, kära läsare, att när man går ner i vikt så tappar man ju inte bara fett man blir av med utan även viktiga ämnen som vitaminer och mineraler. Detta låter ju rätt logiskt när man tänker efter, det är ju lite svårt att loosa enbart fettet, även om det vore himla praktiskt. Det finns alltså en ökad risk för brister på dessa viktiga ämnen när man går ner i vikt, så då kan det vara bra att äta kosttillskott under tiden i stil med Bredspektrum Antioxidant som jag ätit nu i två månader. I den finns allt man kan behöva och lite till, innehållslistan är låååång. Vad säga till exempel om koppar, krom och citrusflavonoider? Det visste du inte att du behövde va? Det här är också anledningen att det är viktigt att äta näringsrik mat när man går ner i vikt, annars blir man ju ett kolli om man äter skräpmat och dessutom drar ner på intaget.

Så, då har vi lärt oss något nytt idag. Visst känns det bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett lite osammanhängande blogginlägg

Vet du. Jag har tänkt varenda dag sedan i onsdags (då jag sist bloggade) att jag ska blogga. Men jag har känt sån prestationsångest inför

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.