Företagarkvällen i Övik – och morgonen efter

I torsdags var jag på galej! Det är inte så ofta jag hamnar på galej sedan jag flyttade hem till Övik så när det bjuds in till kalas så får man ju passa på.

Vad det var för kalas? Öviks Företagarkväll där det bjöds på prisutdelning, god mat, musik och underhållning. Jättefint ordnat, snyggt producerat, tajt och högkvalitativt. Imponerad! Helt enkelt en helkväll deluxe.

De här snyggona var mina dejter för kvällen – Jennie och Jon. Och jag hade ny klänning på mig, kvällen till ära!

Foto 2019-02-14 18 13 54

Kalaset ägde rum på Fjällräven Center, Modos hemmaarena. Passande nog fick jag även Modos VD till bordet! Vi pratade om resan de gjort efter att Modo åkte ut ur SHL och hur det är att jobba långsiktigt och strategiskt när omgivningen baserar sina åsikter på hur det gick i den senaste matchen. Väldigt intressant!

Jag tyckte också att de skulle satsa mer på att bygga spelarnas personliga varumärken, för bryr man sig om vilka som är på isen så dyker man upp på matcherna. Rätt enkel matte enligt mig. Men då är jag inte speciellt sportintresserad heller så jag kan ju vara helt ute och cykla.

Den här ljuvliga hade jag mitt emot mig. Gud så glad jag är att jag träffat henne!

Foto 2019-02-14 21 46 56

Det delades ut priser och priset för Årets Normbrytare gick till Marie Edström som är kyrkoherde i stan. Hon är ung, kvinna och öppet homosexuell i en stad som för ungefär 10 år sedan blev utsedd till Sveriges mest homofientliga. Så man kan ju lugnt säga att hon jobbat lite i motvind.

Hon fick en stående ovation och jag fick en tår i ögat. Så jävla lycklig för att utvecklingen går åt rätt håll.

Foto 2019-02-14 22 17 59

Jennie var inte imponerad av bordsdekorationerna. ”En ledsen gerbera och en torkad kvist? KOM IGEN!”

Foto 2019-02-14 22 40 47

Men sen hittade vi vettigt ljus och så blev hon glad igen!

Foto 2019-02-14 23 29 49

Jon hade på sig Johanna Nilssons ”Fatta”-smycke som han matchade med grönglittrigt nagellack, för att han tycker att ”sånt kan behövas”. Så himla bra och fin person.

Foto 2019-02-15 11 19 58

Jag hade lämnat bilen på Elfvinggården så åkte med Jennie och Jon hem och sov över och blev bjuden på scones och croissanter till frukost. Jag var typ en millimeter från att bara flytta in.

Sedan försökte Jennie komponera ett instagraminlägg och Jon tyckte att Findus skulle vara med. Det tyckte inte Jennie. Eller Findus. Alltså de höll på med den här bilden i typ en kvart. Imponerad att hon fick till det till slut.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Vintersolstånd

Nu vänder det. NU. Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget