VLOGG: Julbaka och klä granen med mig!

VLOGG: Julbaka och klä granen med mig!

Hej vänner och välkomna tillbaka till en ny vlogmas vlogg!

Nu närmar det sig jul med stormsteg och jag hängde med familjen förra helgen för att göra årets julbak! Så mysigt.

Jag fick även hjälp med att sätta upp granen rakt (vilket är lite svårt när man är själv) för att senare pynta den tillsammans med er. Alltså, älskar alla mina unika juldekorationer till granen. Köper dem oftast omaka en och en för att skapa lite personlighet – LOVE IT.

Hur brukar ni göra angående ljusslingan förresten? Som jag nämner i videon testar jag en ny variant som jag lärt mig på TikTok (🤣). Jag tycker den blev superfin, men självklart hände det som inte fick hända…

Se videon och SNÄLLA har ni något tips hur man får dessa busar att låta den vara?

KRAM Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Golvläggarfest!

Tjohoo! Här kommer äntligen vloggen från golvläggningen (som du ju fick se i bloggform redan för en månad sedan)! Det är tydligen inte helt lätt

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp