VLOGG: Julbaka och klä granen med mig!

VLOGG: Julbaka och klä granen med mig!

Hej vänner och välkomna tillbaka till en ny vlogmas vlogg!

Nu närmar det sig jul med stormsteg och jag hängde med familjen förra helgen för att göra årets julbak! Så mysigt.

Jag fick även hjälp med att sätta upp granen rakt (vilket är lite svårt när man är själv) för att senare pynta den tillsammans med er. Alltså, älskar alla mina unika juldekorationer till granen. Köper dem oftast omaka en och en för att skapa lite personlighet – LOVE IT.

Hur brukar ni göra angående ljusslingan förresten? Som jag nämner i videon testar jag en ny variant som jag lärt mig på TikTok (🤣). Jag tycker den blev superfin, men självklart hände det som inte fick hända…

Se videon och SNÄLLA har ni något tips hur man får dessa busar att låta den vara?

KRAM Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.

En liten bok

Ni som sett videon från igår vet ju redan det här. Ni som inte gjort det får här en rätt rejäl pangbom-nyhet. Jag ska ge

Hjortronjakt

Jag har plockat alldeles för lite bär i år. Augusti har varit väldigt stressig och jag har inte hunnit ut i bärskogen en enda gång