Resultatet av min stickningspremiär

Resultatet av min stickningspremiär

060123-halsduk.jpg

Nu är jag äntligen klar med min halsduk, och så här blev den! Den har varit klar ett par veckor faktiskt, men jag hade inte fäst alla trådar förrän igårkväll. Men idag var det premiärtur till jobbet för den egenproducerade halsduken. Varm och gossig och jag fick komplimanger för den! Visst, jag fiskade lite efter dem, men det gör inget. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind