Resultatet av min stickningspremiär

Resultatet av min stickningspremiär

060123-halsduk.jpg

Nu är jag äntligen klar med min halsduk, och så här blev den! Den har varit klar ett par veckor faktiskt, men jag hade inte fäst alla trådar förrän igårkväll. Men idag var det premiärtur till jobbet för den egenproducerade halsduken. Varm och gossig och jag fick komplimanger för den! Visst, jag fiskade lite efter dem, men det gör inget. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade

Långa, korta februari

Hej och välkommen till en ny månadsrecap! Den här gången är det februari jag har att bjuda på och allt det som hör därtill. Februari

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade