Idag tog jag hem en ny skatt. En skatt så vacker att man vill bara gråta och skratta när man ser på den. En skatt så skimrande som himlens alla stjärnor. Jo, du har gissat det, jag har köpt ett par nya skor. Ett par röda underverk med lite blingbling från Bianco. Jag har varit på jakt efter de perfekta röda skorna hela hösten och idag hittade jag dem. Joyful, joyful! Perfekt till både jeans och balklänningen. Mycket bra investering. *nickar bestämt*

Den som sa att man inte blir lycklig av shopping måste bestämt ha missat Bianco!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

65. Ebba Kleberg von Sydow

Ebba Kleberg von Sydow är inget mindre än en legend i bloggvärlden. Hon började sin bloggkarriär redan 2004 på Expressen, där hon jobbade som journalist med att innovera fredagsbilagan. Sedan dess har hon kunnat lägga till titlar som författare…

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut