Idag tog jag hem en ny skatt. En skatt så vacker att man vill bara gråta och skratta när man ser på den. En skatt så skimrande som himlens alla stjärnor. Jo, du har gissat det, jag har köpt ett par nya skor. Ett par röda underverk med lite blingbling från Bianco. Jag har varit på jakt efter de perfekta röda skorna hela hösten och idag hittade jag dem. Joyful, joyful! Perfekt till både jeans och balklänningen. Mycket bra investering. *nickar bestämt*

Den som sa att man inte blir lycklig av shopping måste bestämt ha missat Bianco!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla gumman att jag borde vara tacksam

”Jag är en tönt!” skriker Molly i mikrofonen och fnissar. ”Vem vill inte gå ut på en scen i 90 minuter och låtsas vara Beyonce?”

Ärteråsens fäbodar

Minns du att jag för någon vecka sedan berättade om när jag i juni var till Dalarna på fotoworkshop med Rania? Nu tänkte jag visa

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag