Rosa pioner piffar upp!

Rosa pioner piffar upp!

Pioner

Pioner

Pioner

Igår när jag kom hem från en något förlängd AW så hängde dessa härligheter på dörren. Det är Pretto PR som skämmer bort mig inför mitt kalas imorgon. Tokälskar pioner!

Har precis blivit intervjuad av Metro angående #hmriot, det kanske kommer i papperstidningen imorgon. I så fall får ni hålla utkik! Nu ska jag försöka ta en liten paus från jobb och blogg och förbereda inför imorgon. Ha en fin torsdagskväll!

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En helg på en ö i Mälaren

God söndag kära du! Jag befinner mig mitt i packningshelvetet och tror att jag håller på att bli galen på alla prylar så jag tar

97. Om att jobba värderingsbaserat med Evelina Utterdahl

Evelina Utterdahl, också känd som @earthwanderess, är influencern som reser på heltid utan att flyga. Vi har pratat om att vara helt värderingsstyrd och bara göra sådant som känns rätt i magen.Hur försörjer man sig egentligen som reseinfluencer utan…

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!