Jag börjar så smått återvända till ytan efter att ha befunnit mig i chock – både över själva händelsen och min egen reaktion – de senaste två dagarna.

Idag fick jag ett väldigt positivt besked gällande Project NYC, ett mail från min hyresvärd där han meddelade att det var ok att hyra ut min lägenhet i andra hand. Så har ni några potentiella intressenter, send them my way!

I övrigt så har kvällen bestått av plugg och lite frilansjobb, så har de flesta kvällarna sett ut de senaste veckorna. Men imorgon ska jag faktiskt få mingla lite! Först blir det Modediamanten och en förhandsvisning av ”Valentine's Day” och sedan Finest Awards, allt med finaste Kattis. Jag hade sett fram emot det ännu mer om jag faktiskt hade något att sätta på mig. Jaja, sånt har en tendens att lösa sig.

Så, vilka av er springer jag på imorgon?

4 svar

  1. vi ses där, har heller ingenting att ta på mig. Provade precis igenom samtliga plagg i gardisen = lite för kort, lite för långt, lite för snett, lite för svart, lite för vitt, lite för trasigt…

    fan, det kommer bli LBD som vanligt. TRÅKjag!

    Kram

  2. Hello Linda i am very happy to send you this very mail. i am, call peggy i meet your father on badoo and he is like a father to me due to how good he is to me i ask him if he had any girl like and he gave me yours to mail you. so for short i am youir sister in Ghana,we will talk more if you reply and send me your email address.this is my email you can mail me there at pehhysaah@yahoo.com
    or
    peggylove15@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg