Saknad, längtan och hopp.

Saknad, längtan och hopp.

paris.jpg

Ju längre tiden går ifrån C, desto mer tid tar han upp i min dagliga tankeverksamhet. Hur mår han? Saknar han mig? Eller vill han bara glömma mig? Den som trodde att tid ifrån varandra skulle mildra saknaden och ångesten hade så fruktansvärt fel.

Jag har funderat många gånger på om det bara är så att jag vill ha honom nu för att jag inte kan få honom. Jag är livrädd för att så är fallet, och det verkar ju onekligen misstänkt.

Men. Jag har kommit fram till att det faktiskt inte är så. Inte på någon nivå. Jag trivs rätt bra med att vara ensam, jag saknar inte någon att mysa med på kvällarna, någon att ha sex med. Jag saknar C.

Visst har det dykt upp en och annan kandidat som skulle vilja ta hans plats, men jag är inte det minsta intresserad. För det finns bara en som han. Det finns bara en som jag vill dela mitt liv med. Och det svider så i själen när han inte tror mig när jag säger att jag älskar honom och bara vill vara med honom, ingen annan. Tilliten är skakad till grunden och jag vet inte om den går att bygga upp igen. Trots att jag inte önskar något hellre.

Får jag inte honom så är jag inte intresserad. Dejting och sex och allt det där är bara helt meningslöst, bara tidsfördriv, om det inte är med någon man älskar. Om det inte är med honom. Jag drar mig ur leken. Jag är för gammal för att spela spel.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –

Snöskovandring upp på Skuleberget

Mitt ord för 2022 är ”utmana”. Och med två månader av året under bältet måste jag ändå säga att jag lever upp till ordet rätt

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

Målen för 2020 – hur gick det?

Tjena tjena 2021! Hur är läget?! Här i mitt liv är det söndag den 3 januari och jag känner att det varit PERFEKT med långhelg